Анонс. Презентація проєкту «Індекс війни»

Світлина: НАЦ УСДД

19 січня 2022 року о 15.00 у приміщенні Українського кризового медіа-центру відбудеться презентація проекту «Індекс війни» за 2021 рік за участі Катерини Шимкевич, Аналітичний центр балканських досліджень. Проєкт «Індекс війни» щорічно готує Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень».

«Індекс війни»проєкт річного моніторингу воєнних конфліктів за 2021 рік, за принципом ранжування воєнно-політичних конфліктів та дипломатичних зіткнень від найбільш гарячих і масштабних до найменш помітних, але потенційно небезпечних.

Методика визначення індексу війнирозгляд наявних у світі конфліктів, що активно проявляються за період дослідження через низку індикаторів, що окреслюють сутність, протікання конфлікту, його значення для регіональної та глобальної безпеки, класифікація їх за рівнем напруги: від найбільш гарячих до протистоянь мінімального рівня.

Спікери:

Юрій Сиротюк, директор Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень», народний депутат України VII скликання

Юрій Олійник, кандидат політичних наук, керівник дослідницьких програм Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень»

Богдан Черкас, кандидат політичних наук, асистент кафедри регіонознавства Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка

Андрій Рудик, політичний аналітик, PhD у галузі соціальних та поведінкових наук

Марта Олійник-Дьомочко, кандидат політичних наук, дослідниця-африканістка, Фундація Global Ukraine (онлайн)

Анатолій Максимов, аналітик-міжнародник, спеціаліст з питань Східної Азії та Перської затоки

Катерина Шимкевич, кандидат історичних наук, експерт Аналітичного центру балканських досліджень (онлайн)

Олександр Чупак, експерт Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень», випускник Селкірк коледжу (Канада)

Партнери проекту:

Кафедра регіонознавства Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка

Аналітичний центр балканських досліджень

Фундація Global Ukraine


Презентація буде транслюватися на ФБ-сторінці Українських студій стратегічних досліджень (https://www.facebook.com/nac.ussd) та ФБ-сторінці Українського кризового медіа-центру (https://www.facebook.com/UCMCF/) та їхньому youtube-каналі (https://www.youtube.com/user/UACrisisMediaCenter)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розпочався набір на онлайн-курс "Євроатлантична інтеграція Балканських країн: від Греції до Західних Балкан"

Розпочалася Міжнародна сертифікатна програма з балканістики

Оголошується набір на Міжнародну сертифікатну програму з балканістики