Обличчя Аналітичного центру балканських досліджень: Юлія Самойленко

 


Самойленко Юлія Сергіївна  – експерт Аналітичного центру Балканських досліджень, перекладач

У 2017 р. закінчила магістратуру історичного факультету ЗНУ за спеціальністю «Країнознавство», отримавши кваліфікацію «Політолог, міжнародник, перекладач».

З 2017 по 2020 р. працювала на посаді асистента кафедри ділової комунікації факультету менеджменту, де викладала ділову іноземну (англійську) мову.

У 2018 р. вступила до аспірантури ЗНУ, працює над дисертацією на тему «Зовнішня політика Чорногорії в контексті геополітичних трансформацій на Балканах (2006-2017 рр.)».

У 2020-2021 рр. працювала на кафедрі всесвітньої історії та міжнародних відносин Історичного факультету на посаді асистента.

Сфера наукових інтересів: зовнішньополітичний розвиток Чорногорії, соціо-культурний розвиток країн Балканського півострову, британський слід на Балканах, внутрішня та зовнішня політика країн Європи.

Наукова діяльність: У 2019 р. отримала грант від Robert Anderson Research Charitable Trust (Благодійний дослідницький фонд Роберта Андерсона) на проведення наукового дослідження в м. Лондоні, Велика Британія.

Авторка близько 20 наукових публікацій.

Мови спілкування: українська (рідна), англійська (вільне володіння), російська (вільне володіння), французька (початковий рівень), сербська (початковий рівень)

Знайомтеся також:

Обличчя Аналітичного центру балканських досліджень: Катерина  Шимкевич

Обличчя Аналітичного центру балканських досліджень: Анатолій Демещук

Обличчя Аналітичного центру балканських досліджень: Наталія Малиновська


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розпочався набір на онлайн-курс "Євроатлантична інтеграція Балканських країн: від Греції до Західних Балкан"

Розпочалася Міжнародна сертифікатна програма з балканістики

Оголошується набір на Міжнародну сертифікатну програму з балканістики