Відбулася відкрита лекція «Особливості культурної та публічної дипломатії України»

 

У рамках Міжнародної сертифікатної програми з балканістики, яку організовує Аналітичний центр балканських досліджень, відбулася відкрита лекція Володимира Вербицького, Третього секретаря Посольства України в Північній Македонії, Ph.D, доцента кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій Факультету міжнародних відносин Національного авіаційного університету. Зустріч була на тему: «Особливості культурної та публічної дипломатії України».

Володимир Вербицький, 
Третій секретар Посольства України в Північній Македонії

Володимир Вербицький роз’яснив різницю між поняттями культурна та публічна дипломатія, звернув увагу на основні документи в цій сфері, зокрема, познайомив слухачів зі «Стратегією публічної дипломатії Міністерства закордонних справ України на 2021-2025 роки».

Нагадаємо, що в рамках Міжнародної сертифікатної програми  балканістики відбулася відкрита лекція Євгенії Горюнової, кандидатки історичних наук, доцентки, на тему: «Європейська інтеграція Північної Македонії та України: партійний вимір».

Зауважимо, Міжнародна сертифікатна програма з балканістики має на меті дати базові академічні знання з історії, культури балканських країн, а також розглянути двосторонні відносини України з державами балканського регіону.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розпочався набір на онлайн-курс "Євроатлантична інтеграція Балканських країн: від Греції до Західних Балкан"

Розпочалася Міжнародна сертифікатна програма з балканістики

Оголошується набір на Міжнародну сертифікатну програму з балканістики